ORGAINIC - Okusi naravo 🌱

ORGAINIC

Blagovna znamka ORGAINIC je bila razvita v Nemčiji leta 2015. Danes so eden vodilnih ponudnikov naravne športne prehrane v Evropi. Z nenehnimi inovacijami in njihovo zavezanostjo k kakovosti so naredili revolucijo v industriji športne prehrane in strankam ponujajo izdelke, ki temeljijo na naravnih sestavinah in imajo veliko dodano vrednost.

ORGAINIC

 

ZAKAJ IZBRATI IZDELKE ORGAINIC?

  • Spoštljiva živinoreja

ORGAINIC se zavzema za dobro počutje živali. Sirotko pridobivajo izključno iz Nemških ekoloških kmetij, kjer imajo krave vsaj 60 % krme s travo in prost dostop do pašnika.

  • Naravne sestavine

Verjamejo v moč narave. ORGAINIC uporablja samo najkakovostnejše, naravne sestavine brez umetnih dodatkov, pri čemer so njihovi izdelki 100% naravni.

  • Visoki proizvodni standardi

Kakovost izdelkov  je na prvem mestu. Njihov celoten proizvodni proces je certificiran in pod strogim nadzorom, da vedno zagotovijo najvišjo kakovost in varnost izdelkov.

 

Revolucija v športni prehrani

ORGAINIC zasleduje cilj revolucioniranja sveta športne prehrane – z najkakovostnejšimi, naravnimi ekološkimi izdelki, ki temeljijo na preglednosti in stalnih inovacijah za zdravo in produktivno življenje.

 

ORGAINIC

 

REALBEAST x ORGAINIC

Pri podjetju RealBeast se zavezujemo za to, da našim strankam ponudimo le najkvalitetnejše izdelke, ki jih tudi sami uporabljamo. Prehranska dopolnila ORGAINIC smo v Slovenijo pripeljali iz enega samega razloga - da ljudem ponudimo kvaliteto kot je tukaj še ni bilo.

Z letom 2024 smo v Sloveniji postali uradni zastopnik in uvoznik za izdelke ORGAINIC, ki jih prodajamo že od samega začetka. Ker vedno več ljudi išče naravna prehranska dopolnila, so izdelki ORGAINIC hitro postali naš najbolj prodajan produkt.

 

IZBERITE NARAVNO

V poplavi vseh različnih prehranskih dopolnil, ki so danes na voljo, mi prisegamo na dodatke, ki so narejeni v skladu z naravo. Brez kemikalij, brez težkih kovin, brez aditivov.

Trenutno lahko pri nas dobite naslednje izdelke znamke ORGAINIC:

Vsako leto pa se trudijo, da v svojo ponudbo dodajo 2-3 nove izdelke. Letos prihaja nekaj novih, zelo zanimivih izdelkov in verjamemo, da vam bodo všeč.

 

Ekološka športna prehrana, naravna in čista
S filozofijo 'manj je več' nudijo stalne inovacije in najvišjo kakovost v čistih izdelkih brez dodatkov – za vaše zdravje in učinkovitost, brez kompromisov.

 

Torej, če iščete naravna prehranska dopolnila brez kakršnihkoli dodatkov so izdelki ORGAINIC prava odločitev. Izberite naravno. Izberite kvalitetno.


Hvala za branje 🙂

OrgainicPredstavitev